Posted on

TUDUNG SHAWL / PLAIN SHAWL

bismilahh

 

UPDATE Aug-2016: Now you can shop muslimah directly on our web store. View available ‘fesyen muslimah’ collection now — or, take me to the pink shawl.

fv plain shawl 12
fv plain shawl 11[/one_third][one_third_last]   fv plain shawl 10
buy-now-blue
buy-now-blue
buy-now-blue

 
fv plain shawl 9
fv plain shawl 8
fv plain shawl 7
buy-now-blue
buy-now-blue
buy-now-blue

 
fv plain shawl 5[/one_third][one_third]fv plain shawl 4[/one_third][one_third_last]fv plain shawl 3[/one_third_last][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

[one_third]fv plain shawl 2[/one_third][one_third]fv plain shawl 1[/one_third][one_third_last]fv plain shawl 21[/one_third_last][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

[one_third]fv plain shawl 20[/one_third][one_third]fv plain shawl 19[/one_third][one_third_last]fv plain shawl 18[/one_third_last][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

[one_third]fv plain shawl 16[/one_third][one_third]fv plain shawl 14[/one_third][one_third_last]fv plain shawl 13[/one_third_last][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

shawl #4shawl #5  shawl #6[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

shawl #7shawl #8  shawl #9[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

[one_third]shawl #10[/one_third][one_third]shawl #11[/one_third][one_third_last]shawl #12[/one_third_last][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

shawl #13   shawl #14  shawl #15[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

shawl #16[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

Shawl Labuh sudah , shawl corak corak pun sudah. Jadi  hari ni kita tunjuk koleksi yang biasa biasa jek..Sebab kadang kadang kita nak jugak pakai sesimple je kan macam tudung shawl yang plain..Sempoi kan ? Tudung Terkini For You ni pada aku konsep nye memang bagus. Kita cater untuk semua golongan koperat , keparat dan yang tak larat aku nak tengok pun kita bole cater. So kat bawah ni kita tunjuk koleksi tudung shawl simple atau pun Normal Shawl  atau pun plain shawl jek . Tapi normal normal pun penampilan korang terjaga sebab cantik je tudung tudung shawl ni semua; sedap je mata memandang. Orang cakap memang kena la dengan konsep Tudung Terkini For You ni !!

Untuk adik adik kita yang nak gi kelas ke , nak gi keje ke , memang molek sangat kalau pakai tudung shawl gaya gini ..daripada ko pakai turban tinggi tinggi tu , nak masuk pintu lecture room pun blom tentu lepas…(over kan !! ) ..korang pakai mcm ni kan elok..nak pakai pun tak susah sebab tudung shawl ni dalam kategori Instant Shawl. Senang ko nak pakai dik oii…

Aku bukan apa, kekadang aku rimas tengok orang pakai tudung yang kekadang sampai terbelit belit kat leher tu..apa cerita dik oii…ko tengah practice nak ikat tali gantung ke ? Ha kan dah over perumpaan aku tu…Tapi tu la, aku tak bole la nak ckp banyak banyak, ntah2 bila aku pakai tudung pun sebenarnya nampak selekeh..mana la tau kan.. Lagipun cantik tu kan pada pandangan mata masing masing, so kita tak baik ngata kat org ..Aku takde masalah sebenarnya , no hal, cuma aku nak korang nampak cantik jek…Maka aku bukak la page Tudung Terkini For You  ni..Niat akak ikhlas tu dik!!

So cuba la korang usha usha tudung shawl kat bawah ni..Penat akak kumpulkan koleksi terbaik dan tercantik untuk korang ! Kalau tak berkenan gak, takpe. Korang tengok sini pulak untuk sinopsis fesyen tudung terkini, abaya , t shirt muslimah , tudung labuh dan macam macam lagik koleksi yang ada kat web page Tudung Terkini For You ni.  Harga pun semua within korang punya budget jek. Kalau bole beli kasut memahal untuk sarung kat kaki, apa salahnye untuk tutup kepala tu kita keluarkan duit sikit kan…Tak mahal mana pun..

Rasulullah bersabda,’Dunia ini adalah perhiasan, dan sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah’. (HR Muslim).

For more collection on muslimah fashion wear visit Tudung Terkini For You

2 thoughts on “TUDUNG SHAWL / PLAIN SHAWL

  1. […] aku kalau dah nak instant , pakai yang terus sarung je la kan. Kalau nak lilit lilit beli jek shawl biasa tu. Macam macam pesen bole buat. Apa pun terpulang la pada si pemakai ..ye dok ? […]

  2. […] janggal sangat. Malah nampak sweet jek..Tak caya korang tengok sini untuk koleksi Printed Shawl , Normal Shawl dan Shawl Labuh. Pastu korang imagine tudung tudung tu dikenakan dengan t shirt t shirt muslimah […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 12 =