Posted on

TUDUNG LABUH : EDISI UMRAH & HAJI

bismilahh

 

SIZE XL

Tudung Labuh 1   Tudung Labuh 2a   Tudung Labuh 3a

 

Tudung Labuh 4aTudung Labuh 6aTudung Labuh 5a

 

 

Tudung Labuh #10Tudung Labuh #7Tudung Labuh #9

 

 

 

SIZE XXL 

    imageedit_73_4300757106Tudung Labuh #1Tudung Labuh #2

 

Tudung Labuh #3Tudung Labuh #4Tudung Labuh #5

 

TL last #2imageedit_44_9136147506imageedit_46_8310938142

 

TL last #1

 

SIZE XXXL

  image edit #1imageedit_84_2121608134imageedit_81_9929331455

 

imageedit_77_8736110068imageedit_79_4052140630imageedit_75_3868115652

 

imageedit_71_7531812768imageedit_69_4823859598

Tudung Umrah

Post kali ni Tudung Terkini For You nak cover sikit pasal Tudung untuk Umrah atau Haji. Kalau dulu susah betul nak carik tudung yang sesuai untuk ke tempat suci ni , end up ramai yang pakai telekung bahagian atas tu je..betul tak ?? Tapi tu dedulu la, sekarang semua dah lawa…Tak caya tengok collection Tudung Labuh Edisi Umrah dan Haji kat bawah ni…memang vavavoomm….di kumpul khas oleh Tudung Terkini For You…Untuk sape? Untuk anda la…

Saiz Tudung

Tudungnya ada 3 size , XL , XXL dan XXXL..terpulang kepada si pemakai berapa besar dan berapa panjang tudung yang korang nak sarung…Kalau terasa yang panjang tu panas korang amik la size yang kecik sikit. Tapi kalau dah namanya kat Mekah kan , ko redha je la panas ke sejuk…Ke sana tujuannya bukan nak melawo pun kan..

Tak Perlu Gosok

Tudung ni memang super comfortable dan senang nak pakai..Tak payah gosok yo !! Senang der tu …Kat sana nanti mana ada masa nak gosok baju tudung bagai..Baik ko gunakan masa tu untuk duk kat mesjid mengaji ke solat ke , pendek kata penuhkan masa dengan beribadah la…So the last thing you want to do is kena gosok tudung baju bagai…kalau pakai tudung ni , tak payah der…ko amik sarung jek…save time !

Oh ! Satu lagik kalau dah sampai Tanah Suci tu jangan lupa pulak beli minyak wangi untuk si suami..Mesti suami ko suka Kiah.. Macam hadith kat bawah ni, cuba baca dan pahami…

Dipetik dari http://www.infoalharam.com/

Dan Nabi Muhammad Shalallahu ‘alaihi wa sallam sangat mencintai minyak wangi, seperti dijelaskan dalam sebuah hadits yang dikeluarkan oleh Imam Nasa’i dari Anas radhiyallahu ‘anhu, bahwa Nabi Muhammad Shalallahu ‘alaihi wa sallam bersabda:

“Dijadikan kecintaan pada diriku dari perkara dunia, wanita dan minyak wangi”. HR an-Nasa’i. Dan beliau tidak pernah menolak bila diberi minyak wangi.

Enjoy the collection you’all brought to you by Tudung Terkini For You ….Untuk sape lagi kan???

For more collection on muslimah fashion wear visit Tudung Terkini For You

3 thoughts on “TUDUNG LABUH : EDISI UMRAH & HAJI

  1. […] nipis yang jenis lycra tu , memang tak masuk beb . Nak nak kalau tudung ko jenis tudung syria…tudung kain cotton , tapi Inner Tudung lycra…Tak jive ahh macam […]

  2. Macam mana nak order tudung ni

  3. salam…awak nak beli tudung yang mana satu ?
    bole pm saya di 012 395 5078 atau email di tudungterkini4u@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 1 =