Blog thumbnail

TIPS PROJEK MEMIKAT SUAMI

TIPS PROJEK MEMIKAT SUAMI

Blog thumbnail in

bismilahh

 

Nama jek tips Projek Memikat Suami , tapi hakikatnya aku nak post kata kata hikmah atau pun nasihat yang berguna untuk kita. Bole dijadikan panduan atau renungan bersama. Kira macam tips jugak la..Tips untuk menjalani hidup ni dengan lebih barakah la orang cakap.

Kadang kadang kata kata orang bijak pandai ni memang bole buat kita makan dalam…sebab terkena batang hidung sendiri kan. Tapi tu la , jalan cerita kehidupan manusia ni lain lain. Pepandai la korang amik mana yang bagus mana yang tak.

Anyway gi SINI , kalau nak layan benda benda yang lagik best !

For more collection on muslimah fashion wear visit Tudung Terkini For You

 

viral quote tudung viral 1 viral tudung quote tudung  hijab tips 9 hijab tips 8 hijab tips 7 hijab tips 6 hijab tips 5 hijab tips 4 hijab tips 3 hijab tips 2 hijab tips 1

4   02522a2b2726fb0a03bb19f2d8d9524d   5c7c6c218a82732af998ec631cf1d5e610308350_671366796250815_2355244102039726196_n     Kata-Mutiara-Muslim    gaza   hm      Hijab presentation

 

OK kalau tak cukup…klik SINI PULEK

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =

Shopping cart

0

No products in the cart.

Hit Enter to search or Esc key to close