zalora Anak-Tudung-Inner-Magic-872362-1 FP

INNER TUDUNG

INNER TUDUNG

zalora Anak-Tudung-Inner-Magic-872362-1 FP in , , ,

  UPDATE Aug-2016: Now you can shop muslimah directly on our web store. View available ‘fesyen muslimah’ collection now — or, take me to the pink shawl.   Lama gak tak menulis ni, ada la dekat 2 minggu kot. Nak cakap sibuk , semua orang sibuk kan…tapi entah apa yang aku sibuk kan pun aku…

Blog thumbnail

TUDUNG BAWAL

TUDUNG BAWAL

Blog thumbnail in , , ,

  Ek ellehh tudung bawal jek..ha ye Senah , tudung bawal jek..ko jangan pandang sebelah mata orang yang pakai tudung bawal ni..silap2 diaorang pakai lagik semenggah dari ko hokeyy.. Biasanya orang yang pakai tudung bawal ni adalah pemakai tegar yang aku rasa sejak dari mula pakai tudung , diarog dah start ngan tudung bawal..jadik tak…

Blog thumbnail

INSTANT SHAWL

INSTANT SHAWL

Blog thumbnail in , , ,

    THE INSTANT SHAWL STORY Coming to a weekend , another new post, another new style , another new babbling. Kali ni aku letak gambo gambo instant shawl pulak. Aku tau korang kat luar tu memang suka pakai shawl , stylo kot. Tapi aku tau jugak ada orang yang amik masa berejam nak cucuk…

Blog thumbnail

ABAYA COLLECTION

ABAYA COLLECTION

Blog thumbnail in , , ,

  Gaya international Hari ni untuk Tudung Terkini For You kita go international sikit. Asyik baju negara sendiri jek , cuba tengok baju orang Islam kat negara luar pakai pulak…ko ingat ko je yang bergaya ke Senah…diaorg lagik vavavoomm okk. Fokus Abaya Koleksi kali ni aku focus kat Abaya dulu. Abaya Collection yang ni di datangkan…

Blog thumbnail

PRINTED SHAWL

PRINTED SHAWL

Blog thumbnail in , , ,

               [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]           [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]              [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]   [one_half][/one_half]    [one_half][/one_half] [one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]                                    [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]     [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]     [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]…

Shopping cart

0

No products in the cart.

Hit Enter to search or Esc key to close