Blog thumbnail

T SHIRT MUSLIMAH

T SHIRT MUSLIMAH

Blog thumbnail in , , ,

bismilahh

 

 

t shirt muslimah_#1          t shirt muslimah_#2          t shirt muslimah_#3[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

t shirt muslimah_#4          t shirt muslimah_#5         t shirt muslimah_#6[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

t shirt muslimah_#7                t shirt muslimah_#8     t shirt Muslimah_#9[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

t shirt Muslimah_#10          t shirt Muslimah_#11       t shirt muslimah_#12[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

t shirt muslimah_#13       t shirt muslimah_#14         t shirt muslimah_#15[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

t shirt muslimah_Hilyah #1        t shirt muslimah_Hilyah #2     t shirt muslimah_Hilyah #3[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

t shirt muslimah_Hilyah #4      t shirt muslimah_Hilyah #5        t shirt muslimah_Hilyah #6[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

t shirt muslimah_Hilyah #7      t shirt muslimah_Hilyah #8          t shirt muslimah_Hilyah #9[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

t shirt muslimah_Hilyah #10      t shirt muslimah_Hilyah #11      t shirt muslimah_Hilyah #12[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

t shirt muslimah_Hilyah #13       t shirt muslimah_Hilyah #14      bajumuslimah_Hilyah #15[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

t shirt muslimah_Hilyah #16[one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

Kadang kadang kita jadik buntu, baju apaaa la nak pakai hari ni. Kalau dulu baju singkat sikit sikit masih bole on lagik , tapi bila dah kahwin , kena la dgr cakap suami ye tak…kena pakai baju labuh labuh sikit . Tapi kalau nak kena pakai jubah atau abaya sokmo , gila panasss ye dak…ko ingat kita kat mana ? finland ?? nak pakai baju tetebal tiap hari…Ha pasal pilihan kita selalunya limited la , post kali ni aku buat kan koleksi khas untuk T Shirt Muslimah ni. Macam macam ada kat  Tudung Terkini For You ni..nama je Tudung Terkini For You , tapi bukan tudung je yang aku kumpul kan untuk korang . Ada T Shirt , ada Abaya, ada baju budak budak , ada dresses dan macam macam lagik. Best kan web page ni..Tak payah korang nak browse banyak banyak tempat dah, korang carik kat sini jek apa jenis tudung atau pakaian yang korang nak. In Sha Allah jumpa.

Anyway bagi sesapa yang masih tercarik carik mana la ada jual baju yang ala2 tshirt tapi labuh sikit , agak2 bole tutup punggung – dengan lain kata t shirt muslimah la..ha kat bawah ni ada koleksi yang aku kumpul…cecantik…mana yang korang suka , klik je la..di kumpul khas untuk korang oleh Tudung Terkini For Who ? For You lerrr…

T shirt muslimah ni kalau kena dengan gaya tudung yang korang pakai, memang tak nampak janggal sangat. Malah nampak sweet jek..Tak caya korang tengok sini untuk koleksi Printed Shawl , Normal Shawl dan Shawl Labuh. Pastu korang imagine tudung tudung tu dikenakan dengan t shirt t shirt muslimah ni…Memang sajak kan ?

Berbalik pada citer cara kita berpakaian ni kena ikut arahan suami , ni ha ada hadis sebut kenapa kena dengar cakap suami kita ye…

“Dari Aisyah ra yang menceritakan; Aku bertanya Rasulullah; “Siapakah yang paling besar haknya ke atas seorang perempuan?”. Jawab Nabi; “Suaminya”. Aku bertanya lagi; “Siapakah yang paling besar haknya ke atas seorang lelaki?”. Jawab Nabi; “Ibunya”. (HR al-Hakim)”

For more collection on muslimah fashion wear visit Tudung Terkini For You

 

 

Comments ( 2 )

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 6 =

Shopping cart

0

No products in the cart.

Hit Enter to search or Esc key to close