Posted on

PRINTED SHAWL

bismilahh

 

Printed shawl AA 1       Printed shawl AA 2      Printed shawl AA 3[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

Printed shawl AA 4    Printed shawl AA 5    Printed shawl AA 6[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

Printed shawl AA 7    Printed shawl AA 8       printed shawl AA 9[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

printed shawl AA 10        printed shawl AA 11        printed shawl AA 12[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

[one_half]printed shawl AA 13[/one_half]    [one_half]printed shawl AA 14[/one_half]

[one_half]buy-now-blue[/one_half][one_half_last]buy-now-blue[/one_half_last]

 

 

Two-Design-131881-1-catalog              Two-Design-Printed Shawl-131881-1-catalog                 Two-Design-Printed Shawl-921881-1-catalog[one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

 

[one_third]Two-Design-Printed Shawl-921881-1-catalog[/one_third][one_third]Two-Design-031881-1[/one_third][one_third]Ariani-Exclusive-Printed-Lace-Silk-Siti-Collection-Shawl-857022-1[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

[one_third]Ariani-Exclusive-Printed-Lace-Silk-Siti-Collection-Shawl-957022-1-catalog[/one_third][one_third]Ariani-Exclusive-Sld-Aleesya-Printed-Siti-Collection-Set-With-Inner-Shawl-350512-1[/one_third][one_third]Ariani-Exclusive-Sld-Aleesya-Printed-Siti-Collection-Set-With-Inner-Shawl-450512-1-catalog[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

 

[one_third]Ariani-Exclusive-Sld-Aleesya-Printed-Siti-Collection-Set-With-Inner-Shawl-550512-1-catalog[/one_third][one_third]Ariani-Exclusive-Sld-Aleesya-Printed-Siti-Collection-Set-With-Inner-Shawl-650512-1-catalog[/one_third][one_third]Ariani-Exclusive-Sld-Aleesya-Printed-Siti-Collection-Set-With-Inner-Shawl-750512-1[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

 

[one_third]Ariani-Exclusive-Sld-Aleesya-Printed-Siti-Collection-Set-With-Inner-Shawl-850512-1-catalog[/one_third][one_third]Arissa-183352-1-catalog[/one_third][one_third]Arissa-383352-1-catalog[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

 

[one_third]Arissa-383352-1-catalog[/one_third][one_third]Double-Layer-Plain-&-851012-1-catalog[/one_third][one_third]Double-Layer-Plain--961012-1[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third][one_third]buy-now-blue[/one_third]

 

 

[one_half]Lara-869342-1-catalog[/one_half][one_half]Lara-969342-1[/one_half][one_half]buy-now-blue[/one_half][one_half_last]buy-now-blue[/one_half_last]

 

Hari ni printed shawl pulak ye..semalam dah pakai shawl plain kan, jadi hari ni nak pakai corak corak pulak la – atau orang putih panggil printed shawl. Baru vogue , tak giteww cik kiah ??? Hidup kena berwarna warni , baru berseri …(macam bole jadik tagline untuk Tudung Terkini For You gitu) .

Ada di kalangan orang yang aku kenal tak begitu suka pakai shawl ni. Dan aku percaya ramai lagik yang macam tu kat luar sana..katanya sebab shawl ni amik masa nak pakai, lebih lebih yang ada anak kecik, susah der nak handle. Dan ada jugak yang tak larat or tak reti nak lilit-lilit shawl tu. Mungkin diaorg blom pernah try je, pasal tu kluar comment comment yang mcm tu. Tapi jangan takut Cik Kiah , shawl sekarang dah senang nak pakai ..ada yang jenis pasang siap , kau sarung , pin sikit sikit , terus muka ko lawa Cik Kiah..Aku tak bohong memang ada yang mcam tu..magic kan ?? Cuba ko tengok post Tudung Terkini For You yang ini.

Macam printed shawl yang kat bawah ni , bukan jenis sarung terus lawa la, yang ni kena lilit sendiri..tapi jangan panik dulu !!! Di setiap post tudung tu , korang scroll bawah sikit dan dia ada ajar macam mana nak pakai shawl ni…hah gitewww…Memang kami di Tudung Terkini For You ni banyak membantu. Kita tak kan biarkan korang terkial kial carik maklumat sendiri. Kekadang kalau tak jumpa apa yang kita carik, bole give up der…Dah tu , tudung yang dah dibeli korang lipat jek letak dalam gobok..Membazir kot.

Jadik sebelom korang judge pasal penggunaan shawl ni , apa kata korang try beli satu , pastu ikut tutorial tu dan tengok ok ke tak…

Macam biasa la..sblom layan shawl yang vavavoomm ni , aku share skit hadith untuk renungan bersama

“Wahai Asma’ sesungguhnya seorang wanita itu apabila telah baligh (haidh) maka tidak boleh baginya menampakkan tubuhnya kecuali ini dan ini, seraya menunjukkan wajah dan telapak tangannya.” [HR Abu Dawud]

For more collection on muslimah fashion wear visit Tudung Terkini For You

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − eight =