zalora Anak-Tudung-Inner-Magic-872362-1 FP

INNER TUDUNG

INNER TUDUNG

zalora Anak-Tudung-Inner-Magic-872362-1 FP in , , ,

bismilahh

 

UPDATE Aug-2016: Now you can shop muslimah directly on our web store. View available ‘fesyen muslimah’ collection now — or, take me to the pink shawl.

aliex inner tudung 2

buy now long

aliex inner tudung

buy now long

 

Lama gak tak menulis ni, ada la dekat 2 minggu kot. Nak cakap sibuk , semua orang sibuk kan…tapi entah apa yang aku sibuk kan pun aku tak tau. Well adik aku kawin la mggu lepas. Patu at the same time , anak anak aku sakit..so aku macam takde masa nak mengadap laptop aku ni.

Anyway hari ni aku bukan nak cakap pasal sape yang paling sibuk dalam dunia , tapi aku nak citer pasal Inner Tudung atau pun orang melayu cakap Anak Tudung. Inner Tudung ni ada macam macam , ada yang nipis , ada yang tebal , ada yang bersilang kat depan , ada yang tutup leher penuh ,ada yang tutup sikit ..Pendek kata memang macam macam jenis ahh..Tapi dalam bebanyak tu mana satu yang korang nak pakai…Well pada pendapat aku , pakai ikut mana yang sesuai ngan tudung korang dan ikut keselesaan. Sebab kadang kadang tudung kita ada yang jenis kain tebal , patu  korang pakai lak Inner Tudung nipis yang jenis lycra tu , memang tak masuk beb . Nak nak kalau tudung ko jenis tudung syriatudung kain cotton , tapi Inner Tudung lycra…Tak jive ahh macam tu…

Well aku ni tak lah pandai mana pun pasal fesyen fesyen muslimah ni , tapi kalau berdasarkan logic , mana Inner Tudung yang nampak lawa kat tudung korang tu , korang pakai la…color masyuk , stail masyuk..then you are good to go…

Lagipun Inner Tudung ni harga dia murah jek…Jadik aku suggest korang beli la banyak banyak anak tudung tu..macam macam color. Nanti senang. Especially macam aku ni yang selalu jek misplaced Inner Tudung aku tu..So satu hari , aku beli banyak terus…Hilang ?? No hal…Dalam gobok ada lagik…

Ok la..panjang la aku membebel..jom layan kisah nabi SAW kat bawah ni (aku amik kat sini)..patu korang layan lak jenis jenis Inner Tudung kat atas nun….

wasalam…

Rasulullah SAW berkata: Halaaku nisaai ummatii filahmaraini adzdszahabu watstsayaaburriqaaqi. Terdapat dua penyebab yang menghancurkan umat saya, yang pertama adalah emas (perhiasan-perhiasan) dan yang ke dua adalah pakaian-pakaian tipis dan menampakkan tubuh. (Arsyaadu al-Quluub, Jilid 1).

SHOPPING TIPS :

Andaikata bila korang dah scroll sampai bawah ni dan dalam hati korang berkata , “aiik tu je ke tudung2 nye? ” ; jgn tutup dulu browser website aku ni..nak koleksi lagik byk , cuba korang klik

SINI , SINI ataupun SINI.

Pastu bila dah masuk  online shop yang jual tudung tu , korang search je la dari situ apa kebenda sebenarnya yang korang nak..ada lebih 50,000 collection kot..so HAPPY HUNTING !

 

 

Comment ( 1 )

nurzahira

sya terigin pakai anak sekaf showl

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =

Shopping cart

0

No products in the cart.

Hit Enter to search or Esc key to close