zalora Anak-Tudung-Inner-Magic-872362-1 FP

INNER TUDUNG

INNER TUDUNG

zalora Anak-Tudung-Inner-Magic-872362-1 FP in , , ,

  UPDATE Aug-2016: Now you can shop muslimah directly on our web store. View available ‘fesyen muslimah’ collection now — or, take me to the pink shawl.   Lama gak tak menulis ni, ada la dekat 2 minggu kot. Nak cakap sibuk , semua orang sibuk kan…tapi entah apa yang aku sibuk kan pun aku…

Blog thumbnail

TUDUNG BAWAL

TUDUNG BAWAL

Blog thumbnail in , , ,

  Ek ellehh tudung bawal jek..ha ye Senah , tudung bawal jek..ko jangan pandang sebelah mata orang yang pakai tudung bawal ni..silap2 diaorang pakai lagik semenggah dari ko hokeyy.. Biasanya orang yang pakai tudung bawal ni adalah pemakai tegar yang aku rasa sejak dari mula pakai tudung , diarog dah start ngan tudung bawal..jadik tak…

Blog thumbnail

INSTANT SHAWL

INSTANT SHAWL

Blog thumbnail in , , ,

    THE INSTANT SHAWL STORY Coming to a weekend , another new post, another new style , another new babbling. Kali ni aku letak gambo gambo instant shawl pulak. Aku tau korang kat luar tu memang suka pakai shawl , stylo kot. Tapi aku tau jugak ada orang yang amik masa berejam nak cucuk…

Blog thumbnail

TUDUNG SYRIA

TUDUNG SYRIA

Blog thumbnail in , , ,

                                                                 Dah lama jugak tak update blog ni..bukan apa aku tengah sibuk kemaskini kan benda benda lain kat dalam laman Tudung Terkini For You ni..Aku nak…

Blog thumbnail

FESYEN TUDUNG TERKINI

FESYEN TUDUNG TERKINI

Blog thumbnail in , , , , ,

Well well well , ada apa dengan Tudung Terkini For You ni? Cinta ? Ranggak ? Mesti la tak kan..Mesti la ada tudung , ngek ! Untuk post yang ni aku just nak kasik synopsis pasal web page ni. Tujuan aku wujud kan page ni sebab aku nak letak all the best and coolest and…

Blog thumbnail

ABAYA COLLECTION

ABAYA COLLECTION

Blog thumbnail in , , ,

  Gaya international Hari ni untuk Tudung Terkini For You kita go international sikit. Asyik baju negara sendiri jek , cuba tengok baju orang Islam kat negara luar pakai pulak…ko ingat ko je yang bergaya ke Senah…diaorg lagik vavavoomm okk. Fokus Abaya Koleksi kali ni aku focus kat Abaya dulu. Abaya Collection yang ni di datangkan…

Blog thumbnail

BUSANA MUSLIM ANAK

BUSANA MUSLIM ANAK

Blog thumbnail in , , ,

               [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]               [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                  [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                  [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                     [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]            …

Blog thumbnail

T SHIRT MUSLIMAH

T SHIRT MUSLIMAH

Blog thumbnail in , , ,

                        [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                      [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                        [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                    [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]    …

Blog thumbnail

FESYEN MUSLIMAH : EDISI DRESS

FESYEN MUSLIMAH : EDISI DRESS

Blog thumbnail in , , , ,

UPDATE Aug-2016: Now you can shop muslimahwear directly on our online store here at TudungTerkini4u.com. View available ‘fesyen muslimah’ collection now — or, take me to the pink shawl. [/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]             [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]            [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]             [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]          [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]            [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]  …

Blog thumbnail

PRINTED SHAWL

PRINTED SHAWL

Blog thumbnail in , , ,

               [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]           [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]              [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]   [one_half][/one_half]    [one_half][/one_half] [one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]                                    [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]     [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]     [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]…

Blog thumbnail

TUDUNG LABUH : EDISI UMRAH & HAJI

TUDUNG LABUH : EDISI UMRAH & HAJI

Blog thumbnail in , , ,

  SIZE XL                    SIZE XXL               SIZE XXXL        Tudung Umrah Post kali ni Tudung Terkini For You nak cover sikit pasal Tudung untuk Umrah atau Haji. Kalau dulu susah betul nak carik tudung yang sesuai untuk ke tempat suci ni…

Shopping cart

0

No products in the cart.

Hit Enter to search or Esc key to close