Posted on

MUSLIM MEMES

bismilahh

 

Ok , korang tau meme tu apa ? Sebutannya “mem” bukan “memey” macam bini Norman Hakim tu…Kalau ikut google , maksudnya macam ni

“a humorous image, video, piece of text, etc. that is copied (often with slight variations) and spread rapidly by Internet users”

Aku suka layan meme, kelako…dan memang kreatif betul la sape yang start idea nak buat jokes tu semua..banyak betul masa terluang diaorg ..hehe

Untuk post kali ni aku nak share meme yang menariks…islam related la…baru kena dengan tema website aku ni..dan kalau korang pun ada memes yang best2 jugak..korang share la sekali..kasik meriah sikit post memes aku ni…

So layanzzz

muslim_meme #1

 

muslim_meme #2

 

muslim_meme

 

viral - Hijab Ban Law in Italy

viral tumblr twitter fb viral viral tumblr twitter fb 5 viral wau viral words 24 viral pinterest 8 viral pinterest 7 viral pinterest 6 viral My Hijaab is like an umbrella. It protects me from the eyes of thousands of men.. viral pinterest 3 viral words 16 viral words 18 viral 15 viral words 2

viral words

 

More memes will be uploaded soon….

For more funny and interesting jokes visit Tudung Terkini For You