[MUSLIMAH FASHION] Looking for new brands 2017

[MUSLIMAH FASHION] Looking for new brands 2017

Thumbnail in

Salam to All… Do you know anyone who sells muslimah clothing? Maybe a brand owner? Maybe a friend or contact with fashion stores? I am looking for new brands and new suppliers to include in the Tudung Terkini For You lineup 2017. If you or anyone you know would like to find out more, please…

Koleksi TudungPeople ON SALE !

Koleksi TudungPeople ON SALE !

Thumbnail in , , ,

  UPDATE Aug-2016: Now you can shop muslimah directly on our web store. View available ‘fesyen muslimah’ collection now — or, take me to the pink shawl.   Lama gila aku tak tulis apa apa post ek ? Somehow “mojo” aku hilang la. Aku focus kat benda lain, patu benda kena taip taip ni aku…

zalora Anak-Tudung-Inner-Magic-872362-1 FP

INNER TUDUNG

INNER TUDUNG

zalora Anak-Tudung-Inner-Magic-872362-1 FP in , , ,

  UPDATE Aug-2016: Now you can shop muslimah directly on our web store. View available ‘fesyen muslimah’ collection now — or, take me to the pink shawl.   Lama gak tak menulis ni, ada la dekat 2 minggu kot. Nak cakap sibuk , semua orang sibuk kan…tapi entah apa yang aku sibuk kan pun aku…

Blog thumbnail

TUDUNG BAWAL

TUDUNG BAWAL

Blog thumbnail in , , ,

  Ek ellehh tudung bawal jek..ha ye Senah , tudung bawal jek..ko jangan pandang sebelah mata orang yang pakai tudung bawal ni..silap2 diaorang pakai lagik semenggah dari ko hokeyy.. Biasanya orang yang pakai tudung bawal ni adalah pemakai tegar yang aku rasa sejak dari mula pakai tudung , diarog dah start ngan tudung bawal..jadik tak…

Blog thumbnail

INSTANT SHAWL

INSTANT SHAWL

Blog thumbnail in , , ,

    THE INSTANT SHAWL STORY Coming to a weekend , another new post, another new style , another new babbling. Kali ni aku letak gambo gambo instant shawl pulak. Aku tau korang kat luar tu memang suka pakai shawl , stylo kot. Tapi aku tau jugak ada orang yang amik masa berejam nak cucuk…

Blog thumbnail

TUDUNG SYRIA

TUDUNG SYRIA

Blog thumbnail in , , ,

                                                                 Dah lama jugak tak update blog ni..bukan apa aku tengah sibuk kemaskini kan benda benda lain kat dalam laman Tudung Terkini For You ni..Aku nak…

Blog thumbnail

FESYEN TUDUNG TERKINI

FESYEN TUDUNG TERKINI

Blog thumbnail in , , , , ,

Well well well , ada apa dengan Tudung Terkini For You ni? Cinta ? Ranggak ? Mesti la tak kan..Mesti la ada tudung , ngek ! Untuk post yang ni aku just nak kasik synopsis pasal web page ni. Tujuan aku wujud kan page ni sebab aku nak letak all the best and coolest and…

Blog thumbnail

ABAYA COLLECTION

ABAYA COLLECTION

Blog thumbnail in , , ,

  Gaya international Hari ni untuk Tudung Terkini For You kita go international sikit. Asyik baju negara sendiri jek , cuba tengok baju orang Islam kat negara luar pakai pulak…ko ingat ko je yang bergaya ke Senah…diaorg lagik vavavoomm okk. Fokus Abaya Koleksi kali ni aku focus kat Abaya dulu. Abaya Collection yang ni di datangkan…

Blog thumbnail

TUDUNG SHAWL / PLAIN SHAWL

TUDUNG SHAWL / PLAIN SHAWL

Blog thumbnail in , ,

  UPDATE Aug-2016: Now you can shop muslimah directly on our web store. View available ‘fesyen muslimah’ collection now — or, take me to the pink shawl. [/one_third][one_third_last]       [/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]     [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]     [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]        [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]   Shawl Labuh sudah ,…

Blog thumbnail

BUSANA MUSLIM ANAK

BUSANA MUSLIM ANAK

Blog thumbnail in , , ,

               [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]               [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                  [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                  [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                     [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]            …

Blog thumbnail

T SHIRT MUSLIMAH

T SHIRT MUSLIMAH

Blog thumbnail in , , ,

                        [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                      [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                        [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                    [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]                   [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third]    …

Shopping cart

0

No products in the cart.

Hit Enter to search or Esc key to close